0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
AC Milan's 7-0 sejr over Torino stiger til tredjepladsen
14 May

AC Milan's 7-0 sejr over Torino stiger til tredjepladsen

I den 36. runde af Serie A i sæsonen 2020-2021 startede en fokuskamp. Serie A-giganterne AC Milan spillede på udebane mod Torino. I første halvdel af spillet scorede Special Olympics et langskud, Castillejo lavede et punkt, og Casey scorede et point. I anden halvdel af spillet scorede Special Olympics og Dias et mål hver, og Rebic afsluttede et hattrick. I slutningen af spillet slog Milan Torino 7-0 på udebane.

I første halvdel, i det 6. minut, brød Milanos Charhanoglu ind i feltet efter at have stjålet bolden øverst i buen og faldt til jorden efter at have konfronteret forsvarsspilleren. Dommeren tildelte ikke et straffespark. I det 12. minut fik Torino en chance for et kontraangreb. Zaza volley med sin venstre fod fra venstre side af feltet. Desværre gik bolden over tværstangen og gik glip af. I det 13. minut passerede Charhanoglu bolden gennem midtbanen. Efter at have modtaget bolden i straffesparksfeltet foretog Rebic en lille justering og forberedte sig på at skyde, men modstanderen sparkede bolden i forvejen. I det 18. minut fik Charhanolus effektive output bolden fra venstre side af feltet, men skuddet på højre fod blev blokeret igen.

I det 19. minut tog Milanos Castillejo bolden på højre side af frontbanen og smadrede derefter til centrum og gav Special Olympics på venstre side af feltet. Special Olympics iført billige fodboldtøj nr. 19 løftede sin venstre fod og volley. Fodbolden ramte nettet og Milan førte 1-0 på udebane. I det 20. minut krydsede Special Olympics, Kane headede fra forsiden af feltet og blev sprunget af Siligou. Castillejo på højre side af straffesparksfeltet holdt op med et skud med venstre fod, og fodbolden ramte målstolpen og poppede bundlinjen. I det 24. minut blev Castillejo sparket ned efter at have modtaget bolden i højre side af feltet, og dommeren lavede et straffespark. Casey, der gik glip af straffen sidste runde, skød med succes, Milan 2-0 Torino. I det 37. minut lavede Charhanoglu en fejl ved at returnere bolden, og hans modstander Zaha fik bolden og bankede den over til Brem, men Brem skubbede bolden og blev reddet af Donnarumma modigt.

I anden halvdel af spillet i det 49. minut aflyttede Milanos Casey bolden fra venstre side af frontfeltet og brød derefter ind i venstre side af feltet. Han krydsede til Dias, der blev indsat bagefter. Dias skubbede sin venstre fod i mål og scorede to på hinanden følgende runder i Serie A. For at score, Milan 3-0 Torino. I det 61. minut ramte Special Olympics og Rebic muren på venstre side af frontfeltet for at samarbejde. Special Olympics på venstre side af straffesparksfeltet scorede med et venstre fods skud og scorede. Milan 4-0 Torino. Milan udvidede gradvist scoren, men Torino-holdet var stadig intet. Tæt. I det 67. minut fik Clounic bolden og scorede på højre side af feltet. Det blev tildelt Rebic, som var på venstre side af feltet. Rebic, iført AC Milan Fodboldtøj, scorede en stærk og nøjagtig volley. Milan 5- 0 Torino.

I det 71. minut slog Leo et gennembrud med bolden i midtbanen og scorede foran straffesparksfeltet. Rebic tog bolden og skubbede bolden i nettet. Milan 6-0 Torino. I det 78. minut valgte Dalot en aflevering fra højre side af feltet, Kronic fløj hovedstødet, Rebic ramte forsiden af feltet og scorede, iscenesatte et hattrick af spillet, Milan førte også Torino 7-0 . Milan viste alle mulige færdigheder på stadion og dræbte Torino, så modstanderen ikke havde noget kontraangreb indtil slutningen af spillet, Turin gik fortvilet hjem og Milanos 7-0 ude-sejr over Torino, indvarslede en vanvittig sejr.

Comments
Write Comment