0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Den 25-årige tjekkiske spiller vil indlede sin bedste sæson?
13 Sep

Den 25-årige tjekkiske spiller vil indlede sin bedste sæson?

Leverkusen og Dortmund gennemførte en målkamp for alle. Siggs præstationer på banen er suk. Patrick Sigg, født i 1996, tog til udlandet for at spille meget tidligt. Han havde allerede overrasket alle allerede i 16-17-sæsonen med en enkelt-sæson dobbeltbane 13 mål og 4 assists. Lad mange kendere være så opmærksomme.

Efter skadens indvirkning er Siggs selvtillid steget meget efter dåben ved Europa Cup 2020, som indledte et stort udbrud i denne sæson. Selvom Sigg er i god stand, selvom han ikke blev rask i starten, tabte han dog ikke motivationen, men fik mere ud af oplevelsen af ​​spillet. Leverkusen er glad, for det tjekkiske lår har givet holdet en betydelig indflydelse, og denne Bayer Leverkusen Fodboldtøj er det hele værd.

Nu ser mange hold på Sigg. Baseret på præstationen af ​​European Cup har AC Milan udviklet en stærk interesse for Sigg. Det afhænger af Siggs egne ønsker, og hvis tilbud er højere. Leverkusen vil beholde Grækenland. Ke tænker mere efter, trods alt kan alle lide denne hot shooter. En top i top med en utrolig scoringsevne. Han vil fortsat skinne på banen i fremtiden. En ung og magtfuld spiller, uanset om han vil blive på holdet i fremtiden eller bære billige fodboldtøj fra andre hold, forventes han at blive en ny spiller. Super stjerne.

Comments
Write Comment