0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Inter Milan bekræfter at underskrive 30 millioner Euro-generaler
12 Nov

Inter Milan bekræfter at underskrive 30 millioner Euro-generaler

For Inter Milan er deres opgave i denne vinterpause også meget besværlig. De skal ikke kun styrke holdets lineup gennem signinger, men også beskæftige sig med fornyelsen af ​​nogle af hovedspillerne på holdet for at undgå holdets styrke. Fortsæt med at afvise. Ifølge kilder har Inter Milan bekræftet, at man vil købe Ajax-målmand Onana, som vil underskrive en fire-årig kontrakt med Inter Milan. Hans ankomst kan markant forbedre Inter Milans styrke på målmandspositionen.

Inter Milan skal fokusere på fornyelsesforhandlinger er hovedspillerne på holdene som Brozovic og Perisic. Perisic nåede som udgangspunkt en stiltiende aftale med Inter Milan, det vil sige, at han forlader holdet efter sæsonens afslutning. Brozovic er kernen på holdets midtbane i denne sæson. Taktikmæssigt er han mere egnet til dette hold. Mange giganter er dog meget interesserede i at købe Brozovic, hvilket også gør, at Brozovics løn Forventningerne bliver højere og højere. Da de to parter ikke er nået til enighed om lønbehandling i lang tid, forløber kontraktfornyelsesarbejdet meget langsomt. Måske når kontraktperioden udløber, vil vi ikke længere kunne se ham iført en Inter Milan Fodboldtøj på banen.

Fra Inter Milans synspunkt nåede Sanchez årsløn op på 7 millioner euro, holdet har også til hensigt at slippe af med denne lønbyrde så hurtigt som muligt, de har endda tænkt sig at lade Sanchez forlade holdet i vinterpausen. Det samme gælder for Vidal, det ser ud til, at transfermarkedet ikke er villig til at skrive kontrakt med hans hold. Ifølge tidligere nyheder er Inter Milan begyndt at være opmærksom på den centrale forsvarsspiller Gentle fra Mönchengladbach. Den tyske landsholdsspillers kontrakt udløber efter denne sæsons afslutning. Udover fremragende defensive evner har han også en god evne til at spille bolden. Anfører Handanovic vil dog underskrive en korttidskontrakt med holdet for at hjælpe Onana med at tilpasse sig holdet hurtigst muligt.

På frontlinjen, fordi Sanchez muligvis forlader holdet, søger Inter Milan også at hente en yngre forward-spiller. Det forlyder, at Inter Milan er meget interesseret i Sassuolo-angriberen Las Padori og håber at hente ham i vinterpausen. Denne sæson er Las Padoris præstation ikke ideel, men hans talenter og evner er fremragende. Inter Milan ser ud til at have stor interesse for mange spillere på forskellige positioner. Hvis Inter Milan har styrken, vil der i næste sæson dukke mange stærke spillere op på dette hold, så kan den oprindelige klub kun holde tomme billige fodboldtøj i gråd.

Comments
Write Comment