0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester United sælger Cristiano Ronaldo -trøje for at inddrive alle transfergebyrer så hurtigt som i weekenden
06 Sep

Manchester United sælger Cristiano Ronaldo -trøje for at inddrive alle transfergebyrer så hurtigt som i weekenden

Cristiano Ronaldo er bestemt et af de mest guldsugende tegn i verdensfodbold. Kun 12 timer efter, at billige fodboldtøj, Ronaldo havde på, blev lanceret, inddrev Manchester United en fjerdedel af transfergebyret for at købe Ronaldo i sommer. På nuværende tidspunkt er dette tal tæt på det halve. Ikke overraskende vil Manchester United kunne inddrive hele Ronaldos transfergebyr i denne weekend! For at sikre salget af Ronaldos trøje tillod Manchester United den portugisiske superstjerne at bære nr. 7, hvilket gjorde utallige Manchester United -fans meget begejstrede.

I Ronaldos overgang tjener Manchester United bestemt på et overskud uden at tabe penge. På nuværende tidspunkt er Ronaldos Manchester United Fodboldtøj nr. 7 den mest solgte trøje i Premier League i denne sæson. Selvom Ronaldos ugeløn er så høj som £ 500.000, vil den indkomst, han bringer til Manchester United, være langt større end den løn, Manchester United vil give ham. Med Ronaldos tilbagevenden har Manchester United fået mere opmærksomhed, og både kommercielle indtægter og billetindtægter er steget markant.

Ifølge britiske medier forventes den 36-årige Ronaldo officielt at tage til Carrington-basen denne onsdag for at mødes med Manchester United-holdkammerater og deltage i træning. Om ikke andet kan han normalt deltage i weekendligaen. På det tidspunkt skulle Ronaldo komme fra bænken. Det rapporteres, at Cristiano Ronaldo er fuld af tillid til sig selv og sine Manchester United -holdkammerater. Han har allerede kaldt til sine holdkammerater: Denne sæson skal han dominere Premier League!

Comments
Write Comment