0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Ronaldo vil bære Manchester Uniteds trøje nr. 7 igen
03 Sep

Ronaldo vil bære Manchester Uniteds trøje nr. 7 igen

Ifølge den officielle bekræftelse af Premier League Manchester United -klubben vil Ronaldo, der er vendt tilbage til Old Trafford, vende tilbage for at bære sin billige fodboldtøj nummer 7, og Ronaldo udtrykte også sin taknemmelighed over for Cavani, der oprindeligt havde dette nummer. Det betyder også, at Cristiano Ronaldo vil gå sammen med Manchester United, vende tilbage til sin gamle klub i en alder af 36 år for at genstarte sin fodboldkarriere og også stræbe efter at få sin ære og trække sig ærligt tilbage.

I det netop lukkede sommertransfervindue i europæisk fodbold fornyede Cristiano Ronaldo føringen med Manchester United. I 2003-2009 havde Cristiano Ronaldo Manchester United Fodboldtøj nr. 7 på og tog på vej til superstjernen. Nu overtager Cavani Daniel James, der har forladt holdet, trøje nr. 21. Og Cristiano Ronaldo spillede for det portugisiske hold for 180. gang dagen før. Han scorede også to på hinanden følgende headers i kampen og slog herrerlandsholdets målrekord, som Ali-Dayi og ham havde 111 mål. Mens han besejrede sine modstandere, modtog Ronaldo et gult kort for at afklæde festlighederne. Efter at have akkumuleret gule kort til den næste suspension, har han afsluttet landsholdets mission før tid og også rapporteret til Manchester United på forhånd.

Ronaldos tilbagevenden har også gjort Manchester Uniteds udsigter tydeligere, selvom den 36-årige Ronaldo stadig er meget god i fysisk styrke, evner, færdigheder og modstandsdygtighed. Med hvert holds vækst og ændringer er konkurrencen i denne nye sæson blevet mere intens, bare se på de nye scener, som superstjernerne på hvert hold vil bringe.

Comments
Write Comment