0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Aguero faldt til jorden, hvad skulle Barcelona fremtid gøre?
19 Nov

Aguero faldt til jorden, hvad skulle Barcelona fremtid gøre?

Dette var den første kamp, ​​som Barcelona spillede, efter Koeman blev afvist. Modstanderen var Alaves, som ikke var for stærk. Efter at have passeret en målløs scoring i første halvleg, dukkede Barcelona op i en spændende scene i anden halvleg. Aguero faldt til jorden, og hans hjerte kunne ikke støtte den næste sammenligning og mistede dermed værdifulde 3 point, selvom Depay, der var iført en FC Barcelona Fodboldtøj, hjalp holdet med at vinde et. Point, men det virker umuligt at vinde mesterskabet, Alaves snuppede også et værdifuldt point fra Barcelona for at undslippe mudderet fra nedrykningszonen.

I år tog Aguero Manchester City Fodboldtøj af ​​og tog til Barcelona. Holdets førstescorers afgang efterlod gamle spillere i tårer. Men nu hvor Messi skifter, kan Aguero kun hvile i fred, måske bliver hans karriere ødelagt, hvilket gør alle uacceptable. Den 33-årige Aguero har stadig meget tid, men nu er alt ukendt. Alle håber at se den superuovervindelige general på banen dukke op igen.

Efter Messis afgang var Barcelonas styrke stærkt svækket. De gik fra at være de bedste i verden til at blive overhalet af andre hold. De har været igennem for meget sladder. I dag er der stadig mange unge spillere, som er fremtidens håb. Vi kan stadig se en mulighed for, at Barcelona kommer tilbage.

Comments
Write Comment