0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Barcelona 3-3 bundet af Levante
13 May

Barcelona 3-3 bundet af Levante

Den 36. runde af 20/21 La Liga sæsonen indledte kampens fokus. På Valencia Municipal Stadium avancerede Messi og Pedri to mål, modstanderne Melero og Morales jagede to mål i træk. Dembele scorede det tredje mål for Barcelona, Sergio Leon udlignede endnu en gang for Levante, og til sidst gjorde Barcelona uafgjort med Levante 3-3 på udebane.

I første halvdel, i 5. minut, passerede Barcelonas Alba bolden lang, og holdkammerat De Jong smadrede bolden tilbage fra højre side af feltet. Pedri skubbede nær straffesparkspletten og blev magisk reddet af Fernandez. I det 17. minut lavede Levante et indlæg fra højre hjørne for at skabe forvirring og blev til sidst opfanget af Morales og skudt i øverste venstre hjørne af feltet, men det var en skam, at det var højere end tværstangen. I det 22. minut krydsede Barcelona Pedri bolden fra højre side, og Langley lavede et lavt skud med sin venstre fod fra venstre side af buen i straffesparksfeltet. I det 25. minut krydsede Barcelonas Alba fra venstre for at skabe forvirring. Messi, iført billige fodboldtøj nr. 10, skød fra højre side af straffesparket. Fodbold fløj i nederste højre hjørne af målet. Barcelona scorede det første mål 1-0.

I det 29. minut lavede Messi et lavt skud med sin venstre fod i bue af straffesparksfeltet. Fodbolden gned målstangen og rullede ud af basislinjen. Efter 1 minut svingede modstanderen Baldi over venstre side af feltet og skød fra en lille vinkel, Ter Stegen reddede bolden. I slutningen af første halvdel, i det 34. minut, kørte Messi bolden helt lige. Holdkammerat Dembele ramte højre side af feltet i høj hastighed og bankede den over. Derefter modtog Pedri nøjagtigt bolden og skød det tomme mål midt i feltet. , Barcelona udvider sin fordel med 2-0! I slutningen af første halvleg førte Barcelona midlertidigt 2-0.

I begyndelsen af anden halvdel i det 56. minut krydsede Barcelonas Alba bolden fra venstre. Modstanderens målmand Fernandez faldt til jorden og bankede bolden ud. De Jong skubbede bolden ind i feltet og sparkede den lidt højere. I det 57. minut kom Miramon på banen. Han passede bolden fra højre. Melero besejrede Sergi Roberto med et hovedstød i midten. Levante genvandt et mål 1-2! I det 58. minut scorede De Jong bolden fra midten af feltet, og Messi blev reddet af Fernandez efter et venstre fods skub og brydning.

I det 60. minut benyttede Levantes Morales og Marti muligheden for at ramme muren og scorede en volley fra venstre side af straffesparksfeltet på grund af Messis returfejl. Levante udlignede 2-2! I det 64. minut lavede Messi en lige aflevering fra midten. Miramon sparkede bolden til højre i feltet, da han fik ryddet. På dette tidspunkt løftede Dembele, iført FC Barcelona Fodboldtøj nr. 11, sin højre fod og skød. Da Miramon lavede en clearing, gik Griezmann let på foden, og dommeren fastslog, at målet var gyldigt. 3-2, Barcelona tog føringen igen, og Dembele leverede et bidrag! Men i det 83. minut krydsede Tonio fra venstre, og Sergio Leon skød ud fra fronten og scorede. 3-3, Levante udlignede stillingen! Barcelona tog føringen i starten for at blive overhalet af deres modstandere og afviste i forsvaret. I sidste øjeblik mislykkedes Barcelona og scorede 3-3.

Comments
Write Comment