0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Barcelona ønsker at hente 160 millioner superstjerner, men ønsker også at vinde en talentfuld skytte på samme tid
22 Nov

Barcelona ønsker at hente 160 millioner superstjerner, men ønsker også at vinde en talentfuld skytte på samme tid

Siden Messi forlod Barcelona, ​​har holdets styrke været faldende, og fans er blevet skuffede i deres håb. Selvom Barcelona ikke kan blive en mester med Barcelonas nuværende styrke, håber han stadig på at arbejde hårdt for at kvalificere sig til Champions League i næste sæson. Samtidig håber Barcelona også at vinde flere dygtige spillere for at bringe nyt håb til holdet.

Dembeles tilstand er ikke så god som før, og han vil ikke engang have en trøje på for at spille træning. De Jongs værdi er gradvist steget, og et salg af ham kan give Barcelona en vis økonomisk støtte. Ter Stegens præstationer i denne sæson er en smule bagud for hans toptilstand, men han er stadig den mest kritiske del af holdets defensive system. Hvis du sælger alle disse spillere, kan du få mange signinger på transfermarkedet, og Barcelona vil konkurrere med Real Madrid igen. Hvis Mbappe vil til Real Madrid, vil de også vinde ham, selvom det vil koste mange penge. Midler, men holdet håber at forbedre den samlede styrke. Om Mbappé er villig til at tage imod FC Barcelona Fodboldtøj er en anden sag.

Udover topstjerner som Mbappe, håber Barcelona også at hente andre unge spillere med tilstrækkeligt potentiale til yderligere at forbedre dybden af ​​holdets lineup. Barcelona er også opmærksom på Salzburg Red Bull-skytten Adeyemi i en periode i håb om at inkludere denne talentfulde skytte. Den 19-årige Adeyemi stolede på sin enestående præstation i denne sæson og viste stort talent, som tiltrak sig opmærksomhed fra mange giganter. I denne sæson har han scoret 14 mål i ligaen og Champions League. Ud over stærke gamle spillere viser unge spillere langsomt deres styrke til at indtage markedet, hvilket vil bringe nye sportskoncepter til den nye generation af mennesker og give unge spillere mulighed for at bære billige fodboldtøj. Dette er kulturarven.

Comments
Write Comment