0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Bayern slår Borussia 6-0
12 May

Bayern slår Borussia 6-0

Den 32. runde af Bundesliga i sæsonen 2020-2021 fortsatte. På Allianz Arena i München spillede lederne Bayern München mod Monchengladbach. I første halvleg scorede Lewandowski to gange, henholdsvis Mueller og Koman. , Bayern fører midlertidigt 4-0. I anden halvdel tog Lewand et straffespark og gik til et andet mål. Kuassi blev udvist med et rødt kort, og Sane vandt også. I sidste ende slog Bayern Borussia Borussia 6-0 hjemme.

Efter åbningen, i andet minut, lavede Bayern Münchens Alaba en præcis diagonalpasning fra venstre. Efter Lewand, der ikke var markeret på højre side af feltet, stoppede bolden og volley med sin højre fod. Fodbolden hoppede af jorden og fløj i mål. Bayern München 1- 0 vandt en drømmestart! I det 14. minut tvang Koeman et gennembrud midt i feltet og volleyede sin venstre fod til målstolpen. I det 17. minut brød Koeman ind i feltet fra højre og lavede derefter en aflevering. Lewann sprang højt og satte hovedet over krydsfeltet. I det 21. minut, efter at Mueller stoppede brystet i straffesparksfeltet, sendte Lewand volley med sin højre fod og ramte forsvareren og ramte bundlinjen.

I det 23. minut svajede højre side af straffesparksfeltet kontinuerligt og krydsede derefter. Mushara bageste punkt justerede bolden og bankede. Muller i midten fulgte op i tide og scorede med sin venstre fod, 2-0! I det 34. minut lavede Muller en præcis diagonal pasning foran forsiden af feltet. Lewand, der ventede på bagpunktet tidligt, ventede på, at fodbolden landede og volley med sin venstre fod for at score 3-0! I det 44. minut kørte Lewandg, iført Bayern Münchens nr. 9-billige fodboldtøj, bolden hele vejen frem. Forsiden af strafzonen sendte en præcis diagonal aflevering. Efter at den umarkerede Koeman stoppede bolden, skubbede han sin højre fod ind i det fjerneste hjørne og brød målet. 4- 0! I slutningen af pausen havde Bayerns generaler en 4-0 føring hjemme for Borussia.

I det 46. minut krydsede Lewand fra venstre side af feltet, og Muller fulgte op i tide i midten. Hovedet blev bombet i lav højde, og Sommer reddede bolden. I det 64. minut passerede Kimmichs højre hjørnespark ind i feltet. Efter at fodbolden blev skubbet ud af feltet, blev Pawars langskud reddet af Sommer, og det var en skam, at Lewand, Muller og Gnabry lavede tre tætte skud. Alt savnet. Da Mönchen imidlertid var heldig at være undsluppet, spillede dommeren imidlertid igennem VAR og fandt ud af, at Gretzkas hovedstød ramte Neuhauss arm i hjørnesparket. I sidste ende fik Bayern et straffespark, og Lewandt tog straffen. Han løj roligt for Sommer og sendte bolden i nederste højre hjørne af målet med sin højre fod, 5-0! I det 86. minut driblede Gnabry bolden i midten og passerede lige fra feltet. Sanne, der også bar Bayern München Fodboldtøj, fangede bolden og scorede ind i feltet. Han scorede et rent mål med sin højre fod, 6-0! Borussia havde ingen modangreb under undertrykkelse af deres modstandere, men så dem score mål igen og igen uden at score. Til sidst slog Bayern Borussia Borussia 6-0 hjemme.

Comments
Write Comment