0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Chelsea 2-0 Real Madrid til finalen
06 May

Chelsea 2-0 Real Madrid til finalen

Chelsea møder Real Madrid på Stamford Bridge i anden omgang i Champions League-semifinalen 2020-21. I første halvleg ramte Haverts overliggeren, Werner lavede et supplerende skud og Chelsea førte 1-0. Haverts ramte overliggeren igen i anden halvdel. Pulisic, der kom ud af bænken inden kampens afslutning, hjalp Mount med at score. Chelsea vandt endelig 2-0. Den samlede score på 3-1 i de to runder eliminerede Real Madrid og gik videre til finalen. De vil konkurrere med Manchester City om Champions League denne sæson. 

I første halvdel, i det 8. minut, foretog Chelseas Chilwell en stjæling fra venstre front og gik derefter lige. Werner trådte ind i basislinjen og driblede bolden, men blev blokeret af Ramos og ødelagde bolden. I det 11. minut sprang Cross af sted uden for feltet. Bolden blev spillet for firkantet. Chelsea-målmand Mendy satte sig på huk og kramede bolden. I det 12. minut volley Rüdiger fra uden for feltet og blev slået ud af Courtois. Så gik Mount igennem venstre side af feltet og passerede derefter gennem bunden og blev blokeret af Courtois venstre målstolpe med sin fod.

I det 18. minut lavede Chilwell en aflevering fra venstre, og Werner lavede et flot skub fra midten af feltet, men målet var ugyldigt for offside. I det 26. minut lavede Cross en lige aflevering, og Benzema skød en bue med sin højre fod og blev reddet af Chelseas Mendy. I det 28. minut viste Real Madrid sig igen. Kanter ramte venstre side af feltet og gav bolden til de uforsvarede Haverts. Haverts skud blev blokeret af tværstangen, men Vernaliso iført billige fodboldtøj nr. 11 blev blokeret. Følg op med et hovedstød fra mållinjen for at score. Chelsea 1-0. I det 35. minut tog Benzema en venstre aflevering fra midten af feltet og rystede på hovedet for at angribe målet, men Mendy trak overliggeren. Chelsea førte Real Madrid 1-0 i første halvleg.

I det 47. minut lavede Aspilicueta en aflevering fra højre, Haverts rystede på hovedet fra midten af feltet, og fodbolden blev blokeret af tværstangen igen. I det 52. minut lavede Chilwell et frispark fra venstre, og Thiago Silvas hovedstød gik over toppen. I det 66. minut kørte Werner bolden lige ind i bagbanen og tog toppen af buen til venstre. Kanters opfølgningsskub blev med succes blokeret af Valverde, der vendte tilbage til forsvaret.

I det 77. minut svingede Pulisic Ramos fra højre og lavede en aflevering fra bund til bund. Haverts overgik målposten, men passede bolden. I det 84. minut splittede Cross og Nacho lavede en 45 graders pasning fra venstre. Buen af bolden var for dyb, og ingen rørte ved bolden og gik direkte ud af basislinjen. I det 85. minut lavede Kanter en stjæling og delte, Pulisic stoppede bolden på højre side af straffesparksfeltet og justerede den angribende Courtois en smule, inden han skubbede foran målet. Mount, iført Chelsea Fodboldtøj, ankom. Det var han, der scorede med en skovl, og Chelsea udvidede stillingen 2-0. I sidste ende scorede Chelsea et mål i første og anden halvdel, besejrede Real Madrid 2-0, eliminerede deres modstandere 3-1 for at komme videre til finalen og vil konkurrere med Manchester City om mesterskabet.

Comments
Write Comment