0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Chelsea-general eller skifte til Barcelona
17 Nov

Chelsea-general eller skifte til Barcelona

Chelsea er det mest stabile af holdene i Premier League. Selvom styrken af ​​andre hold ikke er ringere end Chelsea, fører Chelsea i det mindste stadig stillingen. I slutningen af ​​sæsonen forventes Tuchel at bringe et ligamesterskabstrofæ til Chelsea. Et så stærkt Chelsea har dog ikke glemt at fortsætte med at skrive under, men spilleren Pulisic spillede kun 2 gange i ligaen på grund af skader og hans utilfredsstillende konkurrencetilstand. Utilfreds med ham skifter han til Barcelona.

Selvom Chelsea ikke tabte kæden på et kritisk tidspunkt, hvor Lukaku og andre led skader, har midtbanespillerne som Haverts, Rees James og Chilwell fuldt ud demonstreret deres talenter i den offensive ende og blomstrer mere. Chelsea gør det sværere for modstanderne at forsvare. I den defensive ende scorede modstanderen kun fire mål. Den defensive effektivitet er chokerende. Sådan et fremragende forsvar er uden tvivl den mest gunstige betingelse for at hjælpe dem med at vinde mesterskabet.

Sådan et hold har tiltrukket mange spillere til at komme til, og det afslørede også, at Chelsea er meget interesseret i Monacos midtbanespiller Joan Armeni, og Tuchel beundrer den 21-årige franske landsholdsspiller meget. Rent teknisk har Joan Armeni en højde på 1,87 meter, hvilket er den bedst egnede højde for en midtbanespiller. Joan Armeni har fremragende defensive evner. Han havde i gennemsnit 2,2 interceptions per kamp i denne sæson, hvilket er flest blandt alle spillere i ligaen. Et gennemsnit på 2,5 tyveri, 1,6 succesfulde topspil, 6,5 gentagninger af bolden og 1 clearing pr. kamp er blandt de bedste spillere i ligaen. Der er dog andre hold, der står over for konkurrencen. Hvis han vil have succes med at sætte ham på Chelsea Fodboldtøj, skal han stadig kæmpe for det med oprigtighed og styrke.

Hvis nogen kommer ind, må nogen gå ud. Pulisic, som har spillet få kampe i denne sæson, er muligvis gået i gang med nedtællingen til at forlade holdet. Pulisic, der kun spillede to gange på grund af skader, ønsker at forlade holdet, men hans potentielle næste Barcelona er meget interesseret i ham, og Chelsea har andre fremragende kantspillere og har ikke noget imod at sælge dem. Det lader til, at Pulisic ikke er langt fra at få FC Barcelona Fodboldtøj. Se, hvordan Chelsea vil udvikle sig bedre.

Comments
Write Comment