0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Den tyske holds offensive magt er chokerende
10 Sep

Den tyske holds offensive magt er chokerende

Efter at have besejret Island med 4-0 i udekampen indvarslede Flick en vinderække i tre kampe for at overtage det tyske holds smukke position og scorede en frygtindgydende 12-0. Hvis ikke "individuelle" disciple spildte for mange muligheder, ville angrebskraften i det nye tyske hold være endnu vanskeligere at modstå. Sammenlignet med forgængeren Loew, der gled fra toppen og forlod forlegenhed, har det tyske hold under Fricks regeringsførelse forbedret sig meget. Selvom modstanderens styrke ikke er enestående, men hurtigt kan implantere sine egne ideer i holdet og kraftigt promovere tilflyttere, er det nuværende tyske hold imponerende.

Selvom Frick tidligt bekræftede som træner for det tyske hold, ledede han officielt holdet på denne landsholds kampdag. Efter hver landsholdstræner tiltræder, vil der være en "sæsonbestemt udvælgelsesperiode" for opstillingen: Giv så mange individuelle muligheder som muligt for at identificere spillere og integrere i deres eget system. I 3 kampe arrangerede Flick, at 20 spillere skulle vises på banen. Med en så stor lineup gav Flick teamet sit eget mærke på kort tid: mere direkte indvirkning, mere effektiv penetration, mere forskelligartede offensive rutiner.

Dagens tyske hold har en stærk indflydelse, og lovovertrædelsen er naturligvis aggressiv. Nu hvor spillerne tager billige fodboldtøj på, forstår de deres positioner og ansvar og demonstrerer fuldt ud deres styrker. Efter de målrettede ændringer er hver spiller et voldsomt dyr, som gør modstandere bange. Det tyske hold har fremmet mange nye talenter, hvilket giver mange talentfulde unge spillere mange muligheder for at dukke op på banen, hvilket skaber en anden afslutning for det tyske hold. Det forrige hold havde for mange psykologiske byrder. Nu har de mulighed for at konkurrere om flere muligheder. Holdets svagheder falder gradvist. Så længe spillerne iført det Tyskland Fodboldtøj har tillid, ser vi en passion. Opsvingende team.

Comments
Write Comment