0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Fodboldens bedste midtbanetrio
24 Nov

Fodboldens bedste midtbanetrio

En La Liga-kamp mellem Real Madrid og Granada sluttede. I sidste ende, afhængigt af målene fra Asensio, Nacho, Vinicius og Mendy, besejrede Real Madrid underdog Granada med en score på 4-1. I kampens første runde overgik han Real Sociedad og nåede toppen af ​​La Liga-stillingen. Men den mest prisværdige af dette spil er Modric, Kroos og Casemiro iført Real Madrid Fodboldtøj, de sendte alle dyrebare direkte assists.

Cross er i øjeblikket 31 år gammel. Ifølge den nuværende tilstand håber Real Madrid at fortsætte med at forny deres samarbejde efter kontraktens udløb. Selvom omverdenen tvivler på, at Crosss stemme aldrig er stoppet, er Cross den absolutte hovedkraft, uanset hvilken træner han er under. Han styrer rytmen på midtbanen og ordner afleveringen. På nuværende tidspunkt kan ingen i teamet erstatte det. Modric er 36 år og bliver snart 37 år. Men fordi Croatian stadig opretholder fremragende atletisk status og fysisk kondition, vil han stadig forny sin kontrakt med holdet for et år. Indtil videre har Modric selv tænkt sig at trække sig i Real Madrid, og han vil fortsat være Real Madrids historie. En del af ovenstående, og hans erfaring, organisation og evne til at drible frem er også uundværlig for Real Madrid. Casemiro er den med færrest stjerner blandt de tre, men han er også den vigtigste. Uden hans midtbaneaflytning og hårdhedsstøtte ville Real Madrid straks kollapse.

Selvom ceremoniens midtbanespiller stadig er den bedste midtbanetrio i hele fodboldens verden, skal Real Madrid være opmærksomme på et alvorligt problem, det vil sige, at de alle har været eller nærmer sig slutningen af ​​deres karrierer, hvis de stadig ikke kan finde tre spillere. Hvis spillerne har deres respektive billige fodboldtøj på, så er Real Madrid midtbaneproblem ikke løst i lang tid.

Comments
Write Comment