0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Griezmann vender tilbage til Atletico på lån
02 Sep

Griezmann vender tilbage til Atletico på lån

I sidste øjeblik, inden transfervinduet lukkede, gennemførte Barcelona den sidste blockbuster -overførsel. Ifølge Barcelonas officielle meddelelse vendte Griezmann tilbage til Atletico Madrid ved at leje og købe. I denne sæson vil Griezmann bære sin originale Atlético Madrid Fodboldtøj for at starte en ny fodboldkarriere.

I sommeren 2019 sluttede Griezmann sig til Barcelona for en pris på 120 millioner euro og vandt kun en Copa del Rey med holdet i de sidste to år. Griezmann spillede 102 gange, og han scorede 35 mål og assisterede 17 gange. I de tre første ligarunder i denne sæson har Griezmann været i gang, men han afleverede et tomt udskrift af 0 mål og 0 assists. For at reducere lønningerne har Barcelona nu endelig med succes sendt Griezmann tilbage til Atletico Madrid.

Barcelona og Atletico har indgået en leasing-og-køb-kontrakt. Griezmann vil spille for Atletico Madrid i et år på lån og kan fornyes med endnu en sæson. Efter at lejemålet udløber, vil Atletico Madrid blive tvunget til at købe Griezmann ud for en pris på 40 millioner euro og underskrive en 2+1 -kontrakt med ham. I denne sommer opgav Barcelona to tiende spillere, Messi og Griezmann den ene efter den anden. I dette tilfælde er Barcelonas næste ti position sandsynligvis Coutinho. Coutinho er lige kommet sig efter en alvorlig skade i det meste af året. Han blev valgt i sidste runde i ligaen, men det lykkedes ham alligevel ikke at få en chance for at spille. Coutinho, der er kommet sig nu, kan være på tide at vende tilbage, og han kan blive set iført FC Barcelona Fodboldtøj med det samme. Den nye konkurrence begynder med det samme, og hvert hold har gradvist gennemført forbedringen af ​​holdet på forskellige måder.

Comments
Write Comment