0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Hvert holds spil
09 Nov

Hvert holds spil

Den nuværende runde af de fem store europæiske ligaer er stort set alle slut. I denne runde af konkurrencen bar spillerne på hvert hold deres egne billige fodboldtøj for at konkurrere mod hinanden. I Serie A er der AC Milan og Inter Milans Milan-derby; i Premier League er der Manchester United og Manchester Citys Manchester-derby samt Liverpool og West Ham United. I Bundesligaen spillede Bayern mod ubesejrede Freiburg.

Manchester Derby er uden tvivl den mest sete begivenhed i denne runde af Premier League. Før denne kamp viste staten Manchester United tegn på bedring, men Guardiola så skarpt hullerne i Manchester Uniteds formation. De fokuserede på problemet med Manchester Uniteds to svage forsvar på fløjen. De andre overfaldt på skift og opnåede meget gode resultater.

Liverpool var tydeligvis ude af form i denne kamp. Allison, iført en Liverpool Fodboldtøj, scorede endda deres eget mål for sin modstander. Liverpools ubesejrede rekord i denne sæson blev også afsluttet i denne kamp, ​​og deres point blev overhalet af West Ham United. I andre kampe tabte Chelsea bolden i sidste øjeblik i en meget god situation og scorede kun ét point. Selvom den stadig ligger først, er fordelen ikke stor.

Milano Derby er et velfortjent højdepunkt i denne runde. AC Milan har Menion, Special Olympics og andre hovedspillere fraværende. Set fra spillets perspektiv har AC Milan fordelen i boldbesiddelse, men Inter Milans kontraangreb er mere truende. AC Milan spildte for mange muligheder på banen. Selvom de havde initiativet bag sig, formåede de stadig ikke at slå deres modstandere og kunne kun trykke hånd med dem på banen. Nu dominerer Napoli stadig AC Milan øverst på listen med en målforskel.

På den anden side vandt de tre bedste Real Sociedad, Real Madrid og Sevilla på samme tid. Atletico Madrid har været ubesejret i fire på hinanden følgende kampe efter uafgjort mod Valencia, som ligger på fjerdepladsen. Barcelona tabte en god kamp. I tilfælde af en tremålsføring blev de trukket tre mål i træk af deres modstandere, og til sidst høstede de kun uafgjort. Champions League er stadig langt væk. Efter at Harvey overtager dette hold, bliver hans opgave meget vanskelig.

Bayern indledte en stærk dialog med Freiburg. I sidste ende, afhængigt af målene fra Gretzky og Lewandowski, som også bar Bayern München Fodboldtøj, vandt de 2:1 og afsluttede modstanderens ubesejrede rekord. Harland, der ikke kunne spille i Borussia Dortmund Fodboldtøj denne gang, lod holdet ikke vinde denne runde. De tabte til Leipzig, og deres sejrsrække på fire spil fik en brat ende.

Comments
Write Comment