0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Jeg havde sagt ja til Messis fornyelse, men fortrød det
08 Sep

Jeg havde sagt ja til Messis fornyelse, men fortrød det

Barcelona formand Laporta, accepterede et interview med Espor3 i dag og talte endnu engang om Messis afgang. Både status quo i Barcelona og Messis synspunkter udtrykte deres egne tanker. Laporta udtrykte, at han ikke fortryder at være formand igen, og aktivt ændrede den eksisterende situation i Barcelona og udtrykte taknemmelighed over for spillerne på holdet for deres lønnedgang. De to sider arbejder hårdt på at bringe Barcelona tilbage til toppen.

Med hensyn til Messis situation tvang La Liga tidligere Barcelona til at acceptere CVC -kapitaltilførsel, ellers ville det ikke være i stand til at bestå revisionen af ​​lov om finansiel retfærdighed. Dette er nøglen til Messis overgang til at bære Paris Saint-Germain Fodboldtøj. Det blev oprindeligt forhandlet af begge parter om at forlænge kontrakten med to år, men La Liga's afslag på at acceptere tvang dem til ikke at fortsætte samarbejdet. Selvom Griezmann forlod holdet tidligt, kunne andre spilleres tidlige lønnedslag ikke holde Messi og lade Messi vente længere. Det har ingen betydning.

Messi har debuteret i Paris Saint-Germain. Måske er det ikke vant til at se Messi ikke iført en FC Barcelona Fodboldtøj, men alt går fremad. Messis historie i Barcelona ændrer sig ikke og vil også være i det nye hold. Kina fortsætter med at slå nye rekorder. For Barcelona introducerer holdet også nye liv for at fortsætte legenden om holdet, uanset hvem det er, arbejder de hårdt på at komme videre.

Comments
Write Comment