0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Juventus kan feje fem generaler ud
15 Nov

Juventus kan feje fem generaler ud

Juventus' præstation i Serie A er simpelthen utilfredsstillende. Med deres nuværende styrke er det svært at komme længere, så de har rettet blikket mod at justere opstillingen. Juventus har tænkt sig at rydde op i hele 5 spillere, nemlig Las Vegas. Musei, Atul, Kulusevsky, McKennie og Bentankul.

Der har ikke været nogen bedring i staten, og flere og flere skader har gjort Ramsey mindre og mindre tid til at spille. Holdet har mistet tålmodigheden med ham, og de kan ikke vente med at lade hans hånd i Juventus Fodboldtøj nu og opsige kontrakten. Bentankul og McKenney kan som udgangspunkt tælles som holdets hovedspillere i denne sæson. Selvom Bentankul er omfattende og har en god effekt i den defensive ende, er hans største problem, at det er svært at give holdet på den offensive ende. Medbring nok hjælp. McKenneys præstation i den seneste periode er ikke dårlig, har bidraget med 2 mål og vundet en af ​​spillets spiller. Så længe et hold har råd til prisen, kan McKenney blive taget væk.

Kulusevsky og Atul er i lignende situationer. De er de mest værdifulde af ovenstående fem spillere. Atul er næsten den eneste spiller med evnen til at sende bolden fremad blandt Juventus midtbanespillere, men han har ikke været i stand til at tilpasse sig godt til holdets taktiske system. Måske ved at finde det rigtige hold, håber den 25-årige Atul stadig på at genvinde formen, og vi kan stadig se den anden side af ham iført billige fodboldtøj på andre hold. Kulusevsky har slet ikke indset sit potentiale. Selvom holdet har store forhåbninger, har han ikke vist det overbevisende.

Comments
Write Comment