0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester City 1-2 Chelsea
10 May

Manchester City 1-2 Chelsea

Den 35. runde af Premier League-sæsonen 2020/21 indledte en stærk dialog, Manchester City på Etihad Stadium for at møde Chelsea. I første halvleg scorede Sterling et mål for Manchester City for at åbne scoringen, Jesus lavede et punkt og Agueros skestraff blev konfiskeret af Edward Mendy; i anden halvdel scorede Ziyech for de blues for at udligne scoren, og Alonso blev skadet. Time lore. I slutningen af spillet blev Manchester City vendt af Chelsea 1-2.

I første halvdel, i 4. minut, lavede Manchester Citys Dias en lang pasning fra backcourt. Christensen begik en fejl. Ferran Torres skubbede bolden ind i feltet med bolden på højre side af forretten, og derefter kunne hans højre fod ikke passere bolden. Endelig blev bjælken løftet. I det 8. minut skød Jesus med sin højre fod på venstre side af buen i straffesparksfeltet og blev blokeret, og Benjamin Mendy skød bolden med sin venstre fod udefra af bolden og savnede basislinjen. I det 16. minut tog Benjamin Mendy bolden tilbage fra venstre side af feltet, og Rodris højre fodskud fra midten af periferien blev blokeret fra basislinjen.

I det 32. minut smed Chelseas Rees James bolden ind i midten på højre side af feltet. Werner holdt bolden i nettet med sin højre fod. Linjedommeren løftede flaget for at indikere, at han var offside. Desværre kunne bolden kun dømmes. ugyldig. Indtil det 44. minut blev dødvandet på banen endelig brudt. Manchester Citys Jesus Jesus driblede bolden ind i højre side af feltet og bankede den tilbage. Aguero stoppede straffen i nærheden uden at stoppe, men heldigvis havde han den på. Sterling i billige fodboldtøj nr. 7 straks lavede et venstrebenet skub for at skyde det tomme mål, Manchester City førte, 1-0! I stoppetid for en midtbaneskade var Agueros straffespark med højre fod ingen trussel. Edward Mendy konfiskerede let bolden og Manchester City gik glip af muligheden for at udvide scoren. I slutningen af første halvleg førte Manchester City midlertidigt Chelsea 1-0.

I anden halvdel skiftede de to sider side for at kæmpe igen. I det 51. minut færgede Ferran Torres et hovedstød, og Agueros langskud med højre fod uden for feltet blev reddet. I det 63. minut kom Chelseas Aspilicueta tilbage fra højre side af feltet. Ziyech stoppede bolden foran i feltet og foretog en let justering med højre fod. Bolden gik lige til højre for målet. Chelsea udlignede, 1-1! I det 80. minut gik Jorginho lige, Werner driblede bolden i højre side af feltet for at slippe af med forsvaret og passerede derefter Edson, der faldt ud og derefter skød med højre fod, men målet var ugyldigt på grund af til offside. Et minut senere lavede Reese James en diagonal aflevering, og Odoi scorede et mål i straffesparksfeltet, men dommeren på vagt fløjte for at signalere offside efter kontrol af VAR, og et andet mål blev dømt ugyldigt. I standtid for den sidste skade gik Odoi lige fra højre front, og Werner fik bolden fra højre side af feltet og bankede den tilbage. Alonso, iført Chelsea Fodboldtøj, satte sin højre fodpude i og skød i nettet. , Chelsea afsluttede historien, 2-1! I slutningen af spillet blev Manchester City vendt af Chelsea 1-2.

Comments
Write Comment