0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester City tilbyder Ronaldo en 2-årig kontrakt
27 Aug

Manchester City tilbyder Ronaldo en 2-årig kontrakt

Ifølge de seneste nyheder har Manchester City givet Ronaldo en toårig + 230.000 pund om ugen, men Manchester City er ikke villig til at betale transfergebyrer til Ronaldo. Efter at have bekræftet, at han savnede Kane i sommer, er signering af Cristiano Ronaldo blevet et godt valg for Manchester City. Ronaldo selv fremmer også aktivt udviklingen af ​​ting i håb om at få ham til at tage Manchester City Fodboldtøj på og vinde endnu en Golden Globe, inden han går på pension.

Manchester City var ikke særlig kolde med at signere Cristiano Ronaldo i starten, men da Kane i går meddelte, at han ville blive hos Tottenham, ændrede Manchester City sin holdning til Cristiano Ronaldos transfer. Men den løn, Manchester City tilbyder Ronaldo, er lavere end det nuværende Juventus -tilbud, og Manchester Citys holdning til transfergebyret er meget klar, de er ikke villige til at betale transfergebyret. For Manchester City er de mere villige til at bytte spillere til Ronaldos ankomst.

Juventus tog en fancy til Manchester Citys Jesus, men Manchester City er tilbageholdende med at slippe varmen. I den første runde i Serie A i sidste weekend sad Ronaldo på bænken. Det ser ud til, at hans holdning til at forlade Juventus er meget klar, selvom Nedved efter kampen sagde, at Ronaldo bestemt ikke vil forlade holdet. Tidligere nyheder om, at Paris Saint-Germain er interesseret i Ronaldo, men Ronaldo har ingen intentioner om dette. Nu udfører Manchester City vigtigt arbejde med Ronaldo, og forventes at lade den 36-årige Ronaldo bære sin egen billige fodboldtøj i næste sæson. Måske dukker han op i midterpositionen og scorer en ny rekord i næste sæson.

Comments
Write Comment