0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester United forventes at hente den øverste midterforsvarer med 80 millioner euro
10 Nov

Manchester United forventes at hente den øverste midterforsvarer med 80 millioner euro

Landsholdskampdagens komme giver også Manchester United en sjælden mulighed for at hvile sig. Manchester Uniteds placering i ligaen er ikke optimistisk. Hvis deres præstationer fortsætter med at forbedre sig, vil holdet sandsynligvis ikke møde noget igen i denne sæson. Pinlig situation. Solskjær kan bygge holdets taktiske system yderligere i denne periode, hvilket vil være afgørende for de efterfølgende kampe.

I brugen af ​​spillere skal Solskjær sætte spillerne i den bedst egnede position til at spille deres tekniske karakteristika, lade taktikken og formationen stimulere spillernes evner, i stedet for at lade spillerne tilpasse sig formationen. Pogba pådrog sig dog en skade på landsholdet og kunne ikke se Manchester United Fodboldtøj nr. 6 i mindst to måneder, hvilket også vil have en negativ effekt på Manchester United. Når han ikke er i stand til at spille, kan Solskjær i stedet skabe det mest egnede taktiske system til holdet uden distraktion.

Offensivt stoler Lushok på venstrefløjen, fordi andre spillere ikke er stabile nok. I Manchester Uniteds centrale forsvarsposition har Varane den bedste præstation i denne sæson, men hans tilskuerprocent er ikke ideel på grund af skader. Den mest utilfredsstillende præstation er Maguire, han har optrådt i ligaen tre gange i denne sæson, hvilket direkte førte til, at holdets modstandere scorede mål. Denne sæsons Manchester United er virkelig en lækage i natregnen, enten mentalt ustabil eller smertefuld tortur.

Manchester United fortsætter med at være opmærksom på Sevillas centrale forsvarsspiller Comte og har til hensigt at rekruttere ham i vinterpausen. Den 22-årige Conde er hovedspilleren på det franske landshold og en af ​​de bedste midterforsvarere i europæisk fodbold. Den har den fremragende springevne og har også fremragende forventnings- og aflytningsevner. Hvis Manchester United har evnen til at få ham til at overgive sig og sende ham en oprigtig billige fodboldtøj, er det også et middel, der kan prøves, når andre spillere går og ikke kan spille med skader.

Comments
Write Comment