0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Mbappé har en komplet kamp med holdet?
08 Oct

Mbappé har en komplet kamp med holdet?

Mbappé vil forlade Paris Saint-Germain og slutter sig til Real Madrid er allerede kendt for alle. Paris Saint-Germains afslag på at lade andre føre til Mbappés uautoriserede interview for nylig og gjorde det klart, at han allerede havde ønsket at forlade, og han ville gå til den nye bold. Holdet er Real Madrid, og det kan siges, at tanken om at tage Paris Saint-Germain Fodboldtøj af ​​har været meget afgørende, hvilket brækkede huden fuldstændigt på begge sider.

Mbappés idé om at tage til Real Madrid er meget klar, fordi han stadig var ung og manglede spiloplevelse, og han skulle spille VM. Han havde brug for at samle mere erfaring og forbedre sin styrke, før han valgte at slutte sig til Paris Saint-Germain. På det tidspunkt kunne han ikke være der. Real Madrid spiller hovedkraften.

Mbappé ønsker ikke at være en folie for nogen, selv Messi og Ronaldo. Han sagde, at han kan påtage sig den defensive byrde for Messi, men faktum er, at han kan dele den defensive byrde og skal opdeles i lejligheder. I Champions League er Mbappé villig, men i ligaen er det en anden sag. For at forlade problemfrit gjorde han Messi og Neymar til et redskab for ham at forlade holdet. Det kan siges, at Paris Saint-Germain blev fuldstændig besejret denne gang. Uanset om det er at lade Mbappé sidde på bænken i anden halvdel af sæsonen eller forlade direkte, har Real Madrid vundet dette skakspil og kan have forberedt sit Real Madrid Fodboldtøj og hovedstyrkens position venter på, at Mbappé viser sig.

Comments
Write Comment