0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Real Madrid -superstjerne får endnu en belønning
04 Oct

Real Madrid -superstjerne får endnu en belønning

Real Madrid har topresultaterne på 4 Champions League på 5 år. Modric er bestemt en deltager og en maker. Selvom Ronaldos rolle er mere indlysende, er det ubestrideligt, at Modric også har et meget varigt output, hvilket også får ham til at vinde Golden Globe -prisen. Men det er rigtigt, at Modric kører for enhver pris for at opnå sådanne fremragende resultater. Og Modric, der kun underskrev en etårig kontrakt med Real Madrid sidste år, får sandsynligvis fornyelseskontrakten fra Real Madrid igen, og dermed får mulighed for at gå på pension i Real Madrid, og Modrić Fodboldtøj bliver den sidste skat.

Modric kan bestemt kaldes den bedste midtbanespiller i verden. Real Madrid har så gode resultater i Champions League. Modrics betydning i teamet er indlysende. Real Madrid har også været på midtbanen. Prøv at foretage nogle justeringer, men i denne position af offensiv midtbane er Modric stadig den mest stabile, han er også blevet nøgletal, som Real Madrid aldrig har oplevet et klippelignende fald i præstationer. Selvom Modric er 36 år gammel og gradvist har reduceret sin spilletid, så længe han står på banen, er det alles tryghed.

I sommeren 2018 gav Real Madrid slip på Ronaldo, der havde spillet i 9 år. I sommer forlængede Ramos, der også spillede for Real Madrid i 16 år, ikke sin kontrakt med holdet, men Real Madrid gennemførte også rekonstruktionen af ​​angriberen, og Modric gjorde det. Når det kommer til ting, som Ronaldo og Ramos muligvis ikke kan, valgte han også at leve med Real Madrid og afslutte sin karriere i dette hold. Hans præstation gør det muligt for holdet at genbruge ham, og fansens kærlighed til ham er ham også værdig. Uanset når Modric spiller, er han den bedste, og folk vil altid huske teenageren, der havde en Real Madrid Fodboldtøj på banen.

Comments
Write Comment