0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Ronaldo sagde, at han ville give alt for Manchester United
15 Sep

Ronaldo sagde, at han ville give alt for Manchester United

Tilbage til Manchester United 12 år senere er Cristiano Ronaldo stadig den almægtige gud. Han er sikker på at føre Manchester United til at dominere Premier League og endda Europa. Da han holdt en intern tale til Manchester United holdkammerater, opfordrede Ronaldo alle til at gøre alt for holdet og have en ofreånd. Han understregede, at han tog Manchester United Fodboldtøj på igen for at kunne komme tilbage og vinde! Ronaldo håber, at Manchester United -spillere tror på sig selv og holdets styrke. Manchester United har nået tidspunktet for Nirvana.

Ronaldo understregede, at der er to hovedårsager til at vende tilbage til Manchester United denne gang. Han elsker Manchester Uniteds store familie, og den anden grund er, at han elsker traditionen med at vinde i Manchester United -holdet. Jeg opfordrer også mine holdkammerater, hvis de vil lykkes, de skal også elske denne klub fra bunden af ​​deres hjerter, behandle den som deres eget hjem, bruge alle deres bestræbelser på den og klatre højere med denne store familie.

Inden Ronaldo vendte tilbage til Manchester United, var han som tilskuer vidne til faldet i Manchester United efter Fergusons pensionering. Han udtalte blankt, at Manchester Uniteds image "har været meget dårligere end før." Men han bad spillerne om at tro på sig selv og mente, at disse spillere er i stand til at tillade Manchester United at vinde mesterskabet igen. Ronaldo ønsker også at skabe en vindermentalitet i holdet i håb om, at efter at han går på pension, kan denne gode holdatmosfære stadig forblive i holdet, så nye spillere er villige til at vælge at bære Manchester United -billige fodboldtøj, og C Luo mener også, at de kan dominere fodboldkredsen lige så godt, som de engang gjorde.

Comments
Write Comment